Heb je nog nog artikelen voor in ons infoblad dan kan je die vanaf nu doorsturen naar Van den Broecke Hans ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), of Coulier Benny( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zij nemen vanaf nu de redactie van ons infoblad weer.

 

Moet jij je jachtexamen nog afleggen?

Het team van Jachexamen.be verwelkomt je graag op de digitale leeromgeving voor aspirant-jagers en geïnteresseerden. Via deze weg bieden wij jullie een uitgebreid lessenpakket aan om het jachtexamen van de Vlaamse Gemeenschap grondig voor te bereiden en je slaagkansen te verhogen. Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's en probeer eens een proefles uit. Indien je nog vragen hebt, kan je ons altijd contacteren via het contactformulier.

Ga eens kijken op hun website http://jachtexamen.be/

 

Er wordt vaak gevraagd of men de opleiding voor bijzondere veldwachter kan volgen in verschillende provincies. hier het antwoord van Maarten Neirynck attach� federale directie bevolking federale dienst gouverneur provincie Oost-Vlaanderen:

Er bestaat geen mogelijkheid om enkele lesdagen uit een basisopleiding mee te volgen in een provincie, in combinatie met andere lesdagen uit een basisopleiding georganiseerd in een andere provincie.

De cursist moet minimaal 9 van de 10 lesdagen meevolgen.